VII CONGRESO: REUNIÓ DE L’EQUIP DE TREBALL

Continuen els preparatius pel VII Congreso que se celebrarà a Barcelona del 6 al 9 de desembre de 2007.

 

Fa unes setmanes es va presentar el logo guanyador del concurs. Es tracta d’un treball que, en paraules del seu autor –Israel Martorell- “vol evitar les imatges més clàssiques: el peix, la creu… i buscar quelcom propi d’Espanya i en concret de Catalunya. La imatge té certa evocació a Miró i arrels catalanes.”

 

Per garantir la objectivitat en el procés de selecció, el jurat va disposar dels més de 30 treballs presentats sense conèixer cap altra informació ni de l’autor ni de la interpretació que alguns d’ells feien de la seva obra.

 

La propera setmana es reunirà a Barcelona l’equip de treball per continuar perfilant els continguts i altres aspectes del programa del Congreso.

 

CEC – 07/09/06

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats