REUNIÓ DEL PLENARI PER PLANIFICAR EL NOU CURS

El 6 de setembre, el Plenari del CEC es va reunir en la seva primera reunió després de les vacances per continuar treballant en les activitats programades per al darrer quatrimestre de 2006 i per definir estratègies i planificar les que es duran a terme al 2007, en la voluntat del Senyor.

 

Per als immediats mesos, els principals esdeveniments i activitats a tenir en compte i per als quals es demana el màxim suport són:

 

30 de setembre 2006: Assemblea General (per a delegats/des), a les 11 h., a les dependències de l’església Aliança Cristiana i Missionera (Vilamarí 76, – Barcelona).

 

25 de novembre 2006: Acte conjunt del CEC i la FEREDE en motiu dels seus respectius aniversaris. L’activitat està oberta a totes les esglésies i organisme evangèlics de Catalunya i està plantejada com a celebració i testimoniatge conjunt del Poble de Déu al nostre país.

 

Entre altres, també es van abordar propostes com: Culte de Cap d’Any, Objectius per al 2007 i Relacions institucionals.

 

El Plenari està format per persones, elegides democràticament en assemblea,  pertanyents a diferents famílies denominacionals presents a Catalunya. Des de la pluralitat treballa per fer palesa la unitat en el testimoniatge, afavorint la presència pública dels protestants i defensant no només la llibertat religiosa, sinó també la neutralitat religiosa a casa nostra.

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats