CURS D’ATENCIÓ A PERSONES EN RISC SOCIAL

Els dies 30 de setembre i 7 d’octubre s’impartirà el Curs d’Atenció a Persones en Risc Social. Aquest curs, organitzat a Barcelona pel Centre d’Estudis Joan Vallés, s’adreça a tots els qui estan interessats a realitzar una tasca de voluntariat per atendre els qui pateixen algun tipus de mancança física, econòmica i/o social.

 

El contingut del curs inclou: definició de ‘risc social’ (aspectes socials i familiars), col·lectius en risc social (infància, discapacitats, dones en situació de violència de gènere, drogodependents…), voluntariat i visita a un recurs.

 

L’horari és de 10 a 14 i de 15:30 a 19:30 hores i, al finalitzar el curs, la Subdirecció de Voluntariat i d’Associacionisme lliurarà un Certificat d’Assistència. El preu de la matrícula és de 50 euros.

 

Inscripcions: Per telèfon – 93 424 10 20

Per e-mail – cejv@ce-catalunya.org

Per correu postal – Centre d’Estudis Joan Vallès

                           Consell de Cent, 140 entl.1a.

                           08015 – Barcelona

 

Pagament: per transferència bancària al compte de La Caixa 2100 0923 79 0200126873, fent constar el nom del curs i de l’alumne.

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats