COMENÇA EL CURS A LA RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL

La Residència Infantil Emmanuel es prepara per a l’inici del nou curs. Després d’un estiu en que els nens han pogut descansar i assistir als campaments de La Semilla de Trigo i Siete Robles, arriba el moment de començar les classes amb tot el que això comporta.

 

En aquests moments la Residència està atenent onze nens d’edats entre els 3 i els 16 anys. Això comporta un seguit de responsabilitats i despeses que cal atendre.

 

És necessari rehabilitar l’edifici on està ubicada la residència, augmentar la seva capacitat i adequar els espais. A més, la seva capacitat és de 12 places, la qual cosa obliga a denegar sol·licituds d’ingrés.

 

També el mitjà de transport és una preocupació, ja que la furgoneta que s’utilitza és antiga i sovint s’espatlla.

 

Tot això comporta un seguit de despeses que l’economia actual de la Residència no permet atendre. Per aquest motiu, l’equip de treball i el patronat de la institució ens fan arribar una petició de pregària i donatius que pugui ajudar a solucionar aquests reptes del nou curs.

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats