FEREDE CONVOCA A LA REUNIÓ ANUAL DE LA SEVA COMISSIÓ PLENÀRIA

La Federació d’Entitats Religioses Evangèliques d’Espanya (FEREDE) ha convocat, a les seves esglésies i entitats membre, grups denominacionals, Consells Evangèlics, conselleries i comissions de FEREDE, a la Reunió Anual de la Comissió Plenària.
La data anunciada per la convocatòria és el proper 8 de març, a les 10:30 hs. -en primera convocatòria–, a la seu de l’Església Evangèlica Cristo Vive, c / Talia 32 (28022) Madrid, al barri de Canillejas.

En l’ordre del dia enviat a les esglésies i entitats, a més dels assumptes habituals -informes de conselleries, assumptes econòmics, pressupostos, sol·licituds de membres, etc.-destaca, com no podia ser d’altra manera, el tractament de tot el relacionat amb l’organització dels actes commemoratius del 500º Aniversari de la Reforma.
Des de les oficines de FEREDE es prega confirmació d’assistència abans del dia 2 de març, per preveure el nombre de dossiers i de persones que compartiran el refrigeri previst per entre les 15 i 16 hores.

En els propers dies, les esglésies i entitats convocades estaran rebent la documentació sobre els principals assumptes que s’han de tractar. Aquests documents també estaran a disposició de les esglésies al web de la Federació, a la zona d’informació restringida per les esglésies membres que estiguin degudament registrades.

La Comissió Plenària és el principal òrgan de govern de la Federació Evangèlica, entitat amb una estructura plenament democràtica. Està formada pels representants de les esglésies membres de FEREDE, de les entitats religioses incorporades a la federació, dels Consells Evangèlics Autonòmics i dels organismes autònoms de FEREDE. Està presidida pel president, -i en la seva absència, pel vicepresident- de la Comissió Permanent. Es reuneix un cop l’any.

Més informació:
Oficines de FEREDE (horari de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hs i de 15:00 a 18: 00h). Tlf. 91.381 04 02 (ext. 2003 i 2004) / email: info@ferede.org.

Font: FEREDE / Redacció: Actualitat Evangèlica

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats