NOU DISC MUSICAL INFANTIL ‘BÍBLIA AL COR: ELS LLIBRES DE LA BÍBLIA’

Aprenent la Bíblia amb cançons
BÍBLIA AL COR és una nova col·lecció de cançons que ens ajuden a aprendre la Paraula de Déu. La primera quinzena de desembre de 2016 es publica el primer disc de BÍBLIA AL COR amb el títol “Els Llibres de la Bíblia”.  Aquestes cançons per a nens, jovenets i per a tota la família ens ajuden a aprendre quins són tots els llibres de la Bíblia cantats per grups: el pentateuc, els 12 històrics, els 5 poètics, tots els profetes, els 4 evangelis, etc. Les melodies musicals ens ajuden a memoritzar millor i d’una forma divertida el nom de cadascun dels 66 llibres. Un presentador ben simpàtic ens explica de forma amena i agradable els trets principals de cada grup de llibres de l’Antic i del Nou Testament.

Els mateixos creadors de la Col·lecció “Canta y Ríe”
Aquesta obra musical ha estat creada a l’entorn del servei de la Residència Infantil Emmanuel pel cantautor Àlex Sànchez, treballant en equip amb el músic i productor de DvMusic, en David Gonzàlez. L’Àlex i en David ja els coneixem pels diferents discs de la Col·lecció Canta y Ríe, que han entusiasmat molts nens de parla hispana durant aquests darrers 10 anys amb cançons de versets i de personatges bíblics, amb cançons nadalenques o amb la meravellosa obra musical de la història de Jesús. D’aquesta col·lecció torna a estar disponible el primer disc que també és va fer en versió catalana amb el títol “Cantem i Riem” i que darrerament havia quedat exhaurit.

Grans cantants, tant grans com petits
Al nou disc de BÍBLIA AL COR, a més de les aportacions d’Àlex Sànchez i David Gonzàlez,  podem gaudir de les destacades veus solistes de l’Isaac i Rubèn Roig, Minneiah i Aina Gordo, Keila Olmo de Papel Maché, i Samuel Palacios, que acompanyen  les veus infantils privilegiades de Georgina Isern, Paula Pérez i Laura i Marc Gonzàlez. També han col·laborat Carles Lladó amb la narració i Jonatan Mira amb el disseny gràfic. El disc BÍBLIA AL COR – Vol. 1: “Els Llibres de la Bíblia” s’ha pogut publicar gràcies a donacions i bestretes aportades per molts amics de les esglésies evangèliques de Catalunya que han donat suport al projecte durant aquests darrers mesos de creació de l’obra musical. Moltes gràcies a tots!

Informacions i comandes
Podeu demanar més informació i fer les vostres comandes escrivint a bíblia.al.cor@gmail.com o info@resi-rie.org, o trucant al telèfon de la Residència Infantil Emmanuel, el 933 722 054. També es pot aconseguir gratuïtament en PDF el cançoner d’aquest disc contactant amb aquest mateix email, per rebre els documents PDF que es poden imprimir en díptic per seguir el text de les cançons.

Comprar i regalar el disc de BÍBLIA AL COR també implica donar suport al servei als nens de la Residència Infantil Emmanuel. El desig dels creadors de BAC és que molts nens puguin conèixer i estimar més la Paraula de Déu. Aquest nou disc ens anima a tots a tenir sempre… la BÍBLIA AL COR (Salms 119:11).

Enllaços de BÍBLIA AL COR:
Residència Infantil Emmanuel – http://www.resi-rie.org/BIBLIAALCOR.html
YouTube – https://www.youtube.com/channel/UCsGS-C0qwx9UPoxA0EHoUbA
FaceBook – https://es-la.facebook.com/biblia.al.cor/

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats